top of page
Vrienden van de Voedselbank - logo 5.png
MVO.jpg
Samen voor de voedselbank 02.jpg
Samen om tafel.jpg

Vrienden van de Voedselbank
Zo noemen we de grote en de kleine bedrijven en middenstanders die ons steunen met een jaarlijkse bijdrage, zodat wij ons werk kunnen blijven uitvoeren en het voortbestaan van de Voedselbank Zeewolde ook op langere termijn niet in gevaar komt.

Waarom zou u ons steunen?

Onze voedselbank is een initiatief uit 2006 van Zeewoldenaren voor Zeewoldenaren. Want ook in ons als welvarend bekendstaande dorp leven mensen die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien. Wij helpen hen door ze (tijdelijk) wekelijks te voorzien van gratis voedselpakketten als aanvulling op hun krappe budget. Door ons te steunen, maakt u dit werk mede mogelijk en laat u zien dat u een lokaal betrokken en sociaal bedrijf bent. Het steunen van de voedselbank past ook uitstekend in uw MVO-beleid.

Wat vragen we van u?

We vragen om een vaste jaarlijkse donatie. Natuurlijk bepaalt u zelf wat u doneert. Wij denken hierbij aan een bijdrage vanaf € 200,-- per jaar voor de middenstand en kleine bedrijven en vanaf € 500,-- per jaar voor grote bedrijven.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • uw bedrijfslogo komt met een link naar uw bedrijfspagina op onze website;

  • u mag zich Vriend van de Voedselbank noemen;

  • u mag het vriendenlogo gebruiken voor uw website en andere (al of niet digitale) correspondentie;

  • u ontvangt onze nieuwsbrief die 4 x per jaar uitkomt;

  • als u daar prijs op stelt, werken wij graag mee aan een PR-, cq. fotomoment van uw aanmelding en berichten wij hierover op onze facebookpagina;

  • heeft u een andere suggestie? Wij gaan graag met u in gesprek!

Hoe wordt u Vriend van de Voedselbank?

Klik hieronder op de button en en u krijgt een digitaal formulier op uw scherm. Vul deze in en druk op 'verzenden'. 

Liever eerst even met ons in gesprek?
Wilt u ons liever eerst persoonlijk ontmoeten en met ons kennismaken? Geen probleem, neem contact met ons op via mail secretaris@voedselbankzeewolde.nl en wij bellen u op voor een afspraak. Dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ANBI en CBF gekeurd goed doel
De voedselbank is een ANBI en CBF erkend goed doel. Door de ANBI-status zijn giften aan ons aftrekbaar voor de belasting. Het CBF is de toezichthouder op goede doelen, het kijkt of wij aan de eisen voldoen, zodat u zeker weet dat uw gift goed terecht komt.

Onze Vrienden:

Als u op het logo klikt, komt u op hun website.

Flevopand logo.jpg
Flevo Natuur logo.jpg
RCN logo_edited.jpg
Logo Ridder Letselschade.jpg
Trekkersveld 03a.jpg
bottom of page