top of page
AH-actie-2018.jpg
Afbeelding1.jpg
ING-stemactie-2019.jpg
IMZ.jpg
Bedrijfsauto.jpg
Rotary 2017.jpg
OBS de Wetering_bewerkt.jpg
Lions-2007.jpg
Koningsdag-2018.jpg
AH actie 2020 - 08a.JPG .jpg
DSC01736c_edited.jpg
Deen 29-04-2020.jpg
Nieuwjaarsduik-2017-2.jpg
Inpakken-in--Lelystad-2.jpg
Samen voor de voedselbank 02.jpg

Met dank aan
al die middenstanders, kerken, instellingen, verenigingen en bedrijven die ons steunen met gratis voedsel, gratis diensten of met grote kortingen. Samen met u zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Voedselfoto-02.jpg

U kunt onze voedselbank steunen als voedselleverancier van producten die via gangbare kanalen niet meer worden verkocht en daarom vernietigd zouden worden. Dit past goed bij maatschappelijk verantwoord ondernemen: voedingsmiddelen worden niet verspild en op kosten van afvoer en vernietiging wordt bespaard.


Met elke hoeveelheid aangeboden producten is de voedselbank geholpen. Hierbij hanteren wij de criteria dat de goederen kwalitatief goed zijn en de uiterste houdbaarheidsdata niet zijn overschreden. We garanderen dat producten uitsluitend voor onze klanten worden gebruikt.

Nieuwe bestelauto.jpg

Dankzij een royale giften van een particulier en van de ING-bank konden we in april 2016 onze oude, trouwe bus (links) inruilen voor een grotere Volkswagen Crafter. Nu kunnen we meer pakketten vervoeren en is het gemakkelijker in- en uitladen. Johan Brouwer van B&V Reklame in Zeewolde zorgde voor een gratis belettering. 

Noot 2021: door de groei van het aantal klanten is de blauwe bus inmiddels ook niet meer groot genoeg en hebben we een kleine vrachtauto aangeschaft.

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze Voedselbank te steunen. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te nemen. 

Hieronder ziet u de logo's van de bedrijven die ons in de afgelopen jaren hebben geholpen. Als u op het logo klikt en vervolgens op 'Go to link', komt u op de website van het betreffende bedrijf of instelling.

bottom of page