Met dank aan
al die middenstanders, kerken, instellingen, verenigingen en bedrijven die ons steunen met gratis voedsel, gratis diensten of met grote kortingen. Samen met u zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

U kunt onze voedselbank steunen als voedselleverancier van producten die via gangbare kanalen niet meer worden verkocht en daarom vernietigd zouden worden. Dit past goed bij maatschappelijk verantwoord ondernemen: voedingsmiddelen worden niet verspild en op kosten van afvoer en vernietiging wordt bespaard.


Met elke hoeveelheid aangeboden producten is de voedselbank geholpen. Hierbij hanteren wij de criteria dat de goederen kwalitatief goed zijn en de uiterste houdbaarheidsdata niet zijn overschreden. We garanderen dat producten uitsluitend voor onze klanten worden gebruikt.

Dankzij een royale giften van een particulier en van de ING-bank konden we in april 2016 onze oude, trouwe bus (links) inruilen voor een grotere Volkswagen Crafter. Nu kunnen we meer pakketten vervoeren en is het gemakkelijker in- en uitladen. Johan Brouwer van B&V Reklame in Zeewolde zorgde voor een gratis belettering.

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze Voedselbank te steunen. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te nemen. 

Hieronder ziet u de logo's van de bedrijven die ons in de afgelopen jaren hebben geholpen. Als u op het logo klikt en vervolgens op 'Go to link', komt u op de website van het betreffende bedrijf of instelling.

Stuur ons een bericht

Secretariaat:
Weteringplein 12

3892 AM Zeewolde

06 - 47 94 49 38 (graag tussen 18.00 -20.00)

info@voedselbankzeewolde.nl

 

Uw gift is welkom op:

NL 42 RABO 0129 5750 03

t.n.v. Stichting De Kostmand - Zeewolde
 

RSIN: 817306808
KvK: 39096798 
SBI-code: 88992

  • White Facebook Icon

© 2018 Voedselbank De Kostmand Zeewolde  | Privacystatement